torsdag 6 januari 2011

dags att gå i ide?

Just nu har jag STOR lust att checka ut och återkomma i slutet av mars när vårsolen börjar skina och värma. Ju mer jag längtar till våren ju mer snö tror jag det kommer så nu slutar jag! Jag längtar då absolut inte nå mer efter våren, sluta snöa för i helvete!






4 kommentarer:

  1. Jag som i vanliga fall älskar snö och vinter känner att nu orkar jag inte mer.. vaknade efter en jobbnatt nyss och planen va ut å gå. kika stan och du vet, hitta på nått. men suck ! snöar blåser och jag vill ingenting. skitvinter.


    men duuu, jag är jättelat. knepoet är att jag fixar håret efter tvätt sen har jag de så en vecka till nästa tvätt ;) saltvatten spray är hemligheten. hihi. å TACK . Kram på dig fina

    SvaraRadera
  2. just ja.. ang din FINA FINA kommentar.
    jag kan bara nicka åt allt du skrev. å jag håller helt med: PANIK. för fan .. va hände lixom? 29 år. fy fan.. jag gilalr mitt liv, ändå tickar de en klocka i bakhuvudet. högre å högre. MEN de går över, de säger alla som gått igenom de som i folkmun kallas 30årskris.

    SvaraRadera
  3. Ja du, nu är det inte lika roligt länge. Januari månad kommer jag orka med men februari och mars då? Kanske ska vi se till det positiva ; det snöar massor = temperaturen sänks och våren är på väg :)

    SvaraRadera