torsdag 29 april 2010

sneakers


Det enda jag handlade på min Stockholmstripp förrutom mat och dryck var dessa sneakers. Planen var ett par vita men de brukar ju inte vara vita så värst länge så det vart dessa istället och jag är supernöjd!

9 kommentarer:

  1. ser jättefina ut! påminner om mina från cheap monday, har varit mina favoritskor ett bra tag nu!

    ja jag är också allt bra sugen på en kitchenaid... en rosa. eller cremevit. eller ljusblå... eller allihop. :-) men som du säger, de är inte gratis. och jag har en här hemma redan från typ 60-talet (tror jag) i knallorange, och den är rätt tuff den med på sitt sätt!

    SvaraRadera
  2. Klart du ska vara nöjd och de ser riktigt lovande ut. Äntligen har jag lite tid över för bloggen, men det tog bara fyra dagar ungefär. Därav min frånvaro så du inte tror att jag dissat dig. Fått jobba väldigt mycket och in på sena kvällar så ... Ingen ork när man kommer hem. Hoppas du får en trevlig skön ledig helg och hittar på något trevligt.

    SvaraRadera
  3. Jättefina! Betongäpplena var åxå supersöta! :)

    SvaraRadera
  4. Nej, det är verkligen INTE läge att bli förkyld ni, det är det visserligen aldrig men speciellt inte en helg som denna. Lite av en långhelg ju, för visst jobbar du inte i dag? Kvällen i dag blir nog lugn med N´s vänner från klassen, om det inte blir några andra planer. Har ingen lust att supa till det precis ... Inte min grej, men ett glas vin får gärna slinka ner. Ha en mysig helg och ta hand om dig. Kram, krya

    SvaraRadera
  5. Snygga !!!

    ..ja fy fan va de svider att dra sig själv över en spikmatta. jag skulle krypa tvärs över och så blev de fel. haha ! men du! bilden gör inte rättvisa . de är mycket värre ;) hahahah

    SvaraRadera
  6. supersnygga!
    och snygga jeans, med muddar längst ner, eller?

    Idag är det MAJ. nu kommer våren :D

    SvaraRadera
  7. åh, du och jag är precis lika långa! :D

    Jag hittade ett par från diesel för nåt år sedan som hade muddar.. och de fick man ha precis som man ville. tänk, vilken frihet! ;)

    SvaraRadera
  8. Vilka snygga skor du har!!! Rikigt fina!

    Jodå! Våran sommar fest var mycket trevlig!! Gott att ära och gott sällskap är alltid en bra mix;)

    Jag har lagt upp lite bilder från mitt vardagsrum där min älskade blomgirlang! den tog mig som sagt 3 dagar att göra. helt slut i fingrarna fortfarande!

    SvaraRadera
  9. Fast som sagt, tanken om att man ska upp och ändå iväg måste vara lite jobbigt. Jag hade turen att inte vara på jobb över helgen utan det va någon annan som skulle vara det. Har ju inte erfarenheterna att öppna själv ännu och kunna allt i minsta detalj. Blev inga festligheter alls i går, precis i min smak. Myste med sambo, käkade gott och tittade på serier, kommer massor med bilder i morgon när helgen är över så att säga :) & du? Va inte rädd för att kika in på ONLY under nästa vecka, om du hinner och får tid ... Njut och ta hand om dig, din fredag kväll lät lovande och jag hoppas du överlever dagens regn. Själv blev jag blask blöt när vi sprang till bilen, haha. Vacker syn.

    SvaraRadera