söndag 21 februari 2010

AJ!


Ja har man inget att göra så får man se till att sysselsätta sig med något. Jag spiller kokhett kaffe över hela min hand och över hela jäkla köket! Massa iskallt vatten har jag spolat över handen och smörjt in mig med aloe vera. Hoppas jag inte behöver gå iväg....Gillar inte vårdcentraler och sjukhus.

3 kommentarer:

  1. Aj aj aj, det där ser inte bra ut alls. Hur mår handen nu? Du måste åka och kolla om det (inte ser bra ut) och gör ont så klart. Du märker nog bäst själv om det behöver kollas eller ej. Vet du? Jag har haft en riktigt bra helg söt och de där nachochipsen va så goda. Tur i oturen finns det lite kvar och kanske ska jag smaska lite till, har en darling som vill i alla fall.

    SvaraRadera
  2. Hur mår handen? Usch! Måste kolla kring den 5:e. Min bror kommer upp den helgen men jag ska kolla när han kommer, kanske är det först på lördag och då skulle ju vin och fredagkväll funka prima! Hör av mig! KRAM

    SvaraRadera
  3. Glädjer mig att det känns bättre nu. Nu är jag mitt uppe i OS:et här. Vi åt sallad, kött och avocado till middag och därefter lite rester från gårdagens nachos som sagt :)

    SvaraRadera