tisdag 2 november 2010

change of plans



Te och muffins och babbel med bästa vännen. Fint i detta hemska novembermörker. Idag har det knappt blivit ljust, fått haft lamporna tända hela dagen. Har haft en hemsk huvudvärk idag som jag försökt bota med både massa kaffe, vatten och promenad men inget har lyckats. Tror jag behöver sömn. Tänk att den här lilla tidsomställningen i helgen kan ställa till med sådana sömnproblem.
Ikväll ska jag öppna ett nytt sparkonto. Här ska sparas till drömresan, Karibien here I come! =D

7 kommentarer:

  1. Du har bestämt dig? Det här kommer bli så bra och det gör så rätt. Önskar jag kunde fått följa med till mitt drömresmål men det får vänta .. Det blev den där jack-liknande-saken =) En present till mig själv. Fy fan vad jag är bra, på torsdag börjar min första arbetsdag.

    SvaraRadera
  2. åh men herregud! Karibien liksom, jag dör nog lite nu. Fantastiskt fint! :D

    Ja, visst är spinning sjukt roligt, jag är en riktig spinningnörd ;)

    SvaraRadera
  3. härligt med karibien-sparkonto!

    haha, känner igen det där med porslinsförbud (jag har många förbud jag, inte bara lampförbud) men det där med porslin GÅR bara inte att stå emot.. haha! om man kommer över något billigt, vilket ju detta var, då är det ju nästan olagligt att INTE köpa.
    ;-)
    hoppas du hittar dina favoriter till fyndpris du också!

    SvaraRadera
  4. svar: jag tror det är något speciellt med musikstudenter, man kommer närmare varandra i en sådan klass! jobbar du halvtid som musiklärare nu? och vad ska du plugga i vår? onsdagskram (i bonde söker fru-pausen!)

    SvaraRadera
  5. Ja men hur mycket suger de !! Vädret that is.. usch. men jag tänder en miljon ljus varje kväll och ska börja snaska i mig D vitamin tillskott.

    KRAM PÅ DIG SÖÖTA

    SvaraRadera
  6. Muffins!

    Huvudvärk är så jäklar trist. Jag vet inte om det är mörkret, eller vad det är, men jag har haft ont i huvudet ofta på senaste tiden. Kanske jag behöver mer vitaminer?

    SvaraRadera
  7. Visst är det tungt just nu... Usch... Men jag tackar verkligen vädergudarna att det kom sol i några dagar. Thank gaaad!
    Alla pratar om vitaminer. Jag måste nog prova det!

    Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera