söndag 30 maj 2010

söndagsmys


Vilken slöhelg jag haft den här helgen. Bara tagit det lugnt och inte gjort särskilt många knop. Idag låg jag ute på balkongen och läste i solen i flera timmar. Så härligt och skönt med en massa solenergi! Eftermiddagen avslutades med en promenad runt sjön och nu har jag gjort mig en grekisk sallad... Eller det vart väl inte riktigt en grekisk, löken skippade jag och oliverna glömde jag köpa. Till maten blir det några SATC-avsnitt. Härliga söndagskväll!

12 kommentarer:

  1. Låter mysigt! Jag skulle typ kunna döda för att få en eftermiddag för mig själv. ;) Fast familj är såklart trevligt och mysigt det med.

    SvaraRadera
  2. Ja visst har vi haft en bra dag. OCh det där med egentid är ju så skumt. Förut då jag hade möjlighet till det (innan alla barn) så hatade jag att vara ensam. Iofs gillar jag det inte så värst mycket nu heller men jag uppskattar det ändå på ett sätt. Jag kan ju bara vila öronen en stund t.ex. eller bajsa i fred. ;) Haha.. ja det är mycket man inte uppskattar innan man får barn. En dusch utan att 3 pers står å skriker å bankar in dörren, en middag som man faktiskt kan känna smaken av och njuta av utan massa stress, en stunds bara varande utan krav och hemma"jobb" som väntar...ja listan kan göras lång. Men som sagt, livet är ju helt underbart med dessa barn ändå, det e därför man skaffar fler. Haha..

    SvaraRadera
  3. Mmmm, salladen ser jättegod ut! Blev plötsligt galet sugen på cashewnötter....

    Ha en fin vecka!
    /Maria

    SvaraRadera
  4. Ja du, ibland är man bra förvirrad, ha ha....

    Oj så god salladen ser ut! Mums!

    SvaraRadera
  5. Åhhh tack så mkt =) kram kram

    SvaraRadera
  6. ÅÅ din middag ser alldeles för himelsk ut! Smarigt!!

    SvaraRadera
  7. Vilken underbar dag det blev, den 30:e ;) Himla mysigt, skönt och framförallt gott. Ja du, jag är väldigt nöjd och klippningen känns fräsch. Vill ju försöka spara ut men topparna mår bra nu ...

    SvaraRadera
  8. Jag kan lova dig att det ser ännu bättre ut, in real. Kom in i butiken och kika vettja =) Kanske inte alltid har tid att prata så mycket, då kunderna är i fokus men lite tid kan jag alltid ta mig .. Trevlig helg gull

    SvaraRadera
  9. Jepp, det gör vi nog! :)

    SvaraRadera
  10. åh, gott! Ja stick iväg nu innan det blir högsäsong, inte så fasligt dyrt faktiskt! =)

    SvaraRadera
  11. Du kommer när du har ork och framförallt tid. Jobbade min sista dag i dag, LEDIG TILL TISDAG och sen har jag endast ett fåtal dagar innan det vankas en bildfärd hem till Skåne. Ska bli så underbart! Njut av helgen och ha det riktigt bra, själv är jag lite bitter över att jag inte köpt med mig choklad hem, haha ..

    SvaraRadera