måndag 3 maj 2010

2010.05.03


Den här outfiten skulle inte sitta helt fel en varm sommardag tillsammans med ett par sandaler...

5 kommentarer:

  1. åh, snyggt! Jag köpte nåt liknande på H&M i lördags :)

    de absolut värsta är att jag är van. Min mage är den krångligast på denna jord och jag drabbas alltid av matförgiftning eller andra konstigheter. Men det är alltid lika hemskt när det väl händer. =/

    SvaraRadera
  2. Den där skapelsen ser riktigt lovande ut. Ahh, vilken osis, önskar du slapp att pendla så, det är ju så jobbigt. Jag klagar på mina 20 minuter och det borde jag verkligen inte göra. Däremot om jag börjar elva måste jag alltid ta bussen tjugo över tio och kommer fram för tidigt, störigt ;) I-landsproblem. Jo det där med stegräknare har slagit mig också ... kanske skulle investera. Nu har jag precis ätit upp min frukost här hemma och ska alldeles strax bege mig ner till tvättstugan. Huu =)

    SvaraRadera
  3. Nå, hur blev det där borta. Gick du bort och köpa din choklad eller nöjde du dig med goda kiwi? Jag tycker faktiskt Marabou polkan va helt okej och kommer köpas igen. Knaprar gott i munnen och en härlig kombination. Dock hoppas jag de gör de i mindre rutor, jobbigt att behöva ett stort choklad varje gång.

    Ja, om 1½ timme är det dags för lägenhetsvisning ett och därefter blir det bort till kvarnberget och kika på en till. Norslund och kvarnberget alltså. (Lite skeptisk till Norslund, då jag hört mycket konstigt därifrån) men ja ... Vi ska ge lägenheten en chans och nära till N´s skola och betydligt närmare till stan.

    SvaraRadera